maanantai 2. tammikuuta 2012

Kokemuksia lyhyesti.


-         - Heräsin noin kello kolmen aikaan yöllä kun koirani tahtoi ulos tarpeilleen. Kun olin avaamassa eteisen ovea,  kuului kuinka takaani joku sanoi jotain. Käännyin ja kysyin että mitä? Mutta ketään ei siellä ollut.

-         - Olin yksin kotona ja päätin kokeilla pitkästä aikaa automaattikirjoitusta meidän ulkorakennuksen yläkerrassa puorinvintissä.  Siellä sijaitsee mummoni vanha valkoinen keinutuoli, johon sitten istuuduin kynän ja paperin kanssa.  Mitään erikoista sieltä ei tullut.. Oli hiljaista.
Kunnes hiljaisuuden rikkoi viisi koputusta, en tiedä mistä sieltä ääni tuli mutta sieltä yläkerrasta kuitenkin. Istuin hetken paikoillani kunnes päätin lähteä takaisin sisälle.

-          -Yhtenä yönä heräsin siihen kun joku silittää taas poskeani, avasin silmäni mutten nähnyt ketään tai mitään. Mutta tunsin edelleen jonkun silittävän. Se loppui hetken jatkuttuaan ja jatkoin uniani. Olen myös joskus herännyt siihen kun joku vetää käsillä pitkin selkääni.

-         - Jälleen kerran yöllä.. Heräsin ja näin tätini seisovan sängyn päädyssäni, hän on siis elossa oleva. Hänen takanaan paloi yövaloni joka hohti hänen lävitseen. Muistan vain ihmetelleeni miksi tätini seisoo siinä, kunnes parissa sekunnissa hän katosi vähitellen. Myöhemmin selvisi että samaisena yönä oli tätini nähnyt unta että oli meillä unessaan. Ehkä hän koki jonkinlaisen ruumista irtautumisen?

-         - Olin ajelemassa yöllä takaisin kotiinpäin.. Matkalla minulle tuli tunne etten ole autossa yksin. Tiesin jonkun olevan siellä, katsoin peilistä taakseni, takapenkille. Näin siellä hahmon huppupäässään, kasvoja en hupun alta erottanut. Voin sanoa että siinä hieman säikähti.. Mietin uskallanko laittaa valot päälle, kuitenkin pitäisi kurkottaa kädellä taaemmas. Mitä jos se tarttuisi kädestäni? Loppujen lopuksi laitoin kuitenkin valon ja se oli poissa. Loppumatkan sitten ajelinkin valot auton sisällä päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti